teruggave schaal rtv oost wist van niks

Marcel Oude Wesselink, directeur/hoofdredacteur van RTV Oost, heeft gesteld dat RTV Oost niet betrokken is geweest bij de teruggave van de kampioensschaal. Via social media ontstond het gerucht dat de omroep voorafgaand aan de uitzending op de hoogte zou zijn geweest van de actie van de Eaglessupporters. Oude Wesselink stelt echter dat alle medewerkers, inclusief de redactiebegeleiding, volledig werd verrast door de vier vermomde mannen.

De mannen die de schaal kwamen terugbrengen beweerden bij de receptie een afspraak te hebben met de programmamakers van ‘En Dan Nog Even Dit’. De live-uitzending was toen al bezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.