team lef pakt boodschappen in bij jumbo

Met medewerking van Jumbo Raalte heeft Team Lef maandag 23 en dinsdag 24 december de bezoekers van de winkel geholpen met het inpakken van de boodschappen. De bezoekers konden een vrijwillige bijdrage doneren ten behoeve van Team Lef. Ook konden bijvoorbeeld flessenbonnen afgegeven worden. De eerste dag was er al ruim 150 euro opgehaald. Team Lef staat er dinsdag tot ongeveer 13.00 uur.

Team Lef zal in het Pinksterweekend voor de 3e x deelnemen aan de Roparun, een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop, leveren enthousiaste mensen, in teamverband een sportieve prestatie, met als doel geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker.

Het uiteindelijke doel is, om geld bijeenbrengen en daarmee de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te veraangenamen danwel te verbeteren. De afgelopen twee jaren heeft “Team Lef”, met hulp van velen, een geldelijke bijdrage van zo’n 15.000 euro ( 2012 ) en zo’n 21.000 euro ( 2013) kunnen schenken.

Door middel van onder andere deze boodschappeninpakactie en andere acties, waaronder de verkoop van armbanden en mutsen, en natuurlijk het benaderen van grotere sponsoren, hoopt team Lef in 2014 het bedrag van 2013 te kunnen overtreffen.

Meer weten? Zie http://teamlef2014.wordpress.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.