tcr plat door blikseminslag

Een blikseminslag op de server in Deventer heeft donderdag aan het eind van de middag Taxicentrale Raalte (TCR) platgelegd. Door de inslag wist de taxicentrale niet meer welke klanten waar opgehaald moesten worden en alsof dat nog niet erg genoeg was, was TCR ook nog eens niet telefonisch bereikbaar.

In alle regio’s waar de taxicentrale uit Raalte zit, onder andere Deventer, Raalte, Dalfsen en Hardenberg, strandden reizigers. En dat juist op pakjesavond en tijdens de ‘Sinterklasstorm’. Medewerkers van TCR zijn tot laat in de avond doorgegaan om de gestrande reizigers alsnog naar hun bestemming te brengen.

De storm zorgde niet alleen voor een blikseminslag bij TCR, maar ook voor veel treinuitval. TCR Tours is daarom donderdagavond gestrande reizigers per touringcar gaan vervoeren tussen Deventer en Rijssen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.