Home / archiefcentraal / tcr plat door blikseminslag

tcr plat door blikseminslag

Een blikseminslag op de server in Deventer heeft donderdag aan het eind van de middag Taxicentrale Raalte (TCR) platgelegd. Door de inslag wist de taxicentrale niet meer welke klanten waar opgehaald moesten worden en alsof dat nog niet erg genoeg was, was TCR ook nog eens niet telefonisch bereikbaar.

In alle regio’s waar de taxicentrale uit Raalte zit, onder andere Deventer, Raalte, Dalfsen en Hardenberg, strandden reizigers. En dat juist op pakjesavond en tijdens de ‘Sinterklasstorm’. Medewerkers van TCR zijn tot laat in de avond doorgegaan om de gestrande reizigers alsnog naar hun bestemming te brengen.

De storm zorgde niet alleen voor een blikseminslag bij TCR, maar ook voor veel treinuitval. TCR Tours is daarom donderdagavond gestrande reizigers per touringcar gaan vervoeren tussen Deventer en Rijssen.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.