sv haarle geeft winst in slotminuut weg

SV Haarle heeft niet weten te winnen van de nummer laatst ABS Bathmen. De ploeg van Richard Smit kreeg in de 89e minuut de deksel op de neus.

In de zevende minuut kwam SV Haarle gelukkig op een voorsprong. SV Haarle wist met een gevaarlijke counter de verdediging van ABS te snel af te zijn. Jari ten Have kwam één-op-één met de keeper, maar in plaats van zelf te schieten wilde de spits de bal gunnen aan één van zijn teamgenoten. De bal van de spits was niet heel goed, maar pardoes viel de bal, via de rug van een speler van ABS, in het doel. “Dit is natuurlijk altijd prettig om zo vroeg op voorsprong te komen” zei Sander Westenenk, leider van SV Haarle.

“Het was niet helemaal onze wedstrijd” vervolgde de leider zijn analyse over de wedstrijd. Daarom greep Richard Smit al in de 35e minuut in. Er kwam een extra spits bij. “Met deze lange speler hoopten we meer kopduels te gaan winnen voorin” legde Westenenk uit. Ook Kasper Kinds kwam in het veld. De speler van SV Haarle was de vorige drie weken afwezig wegens een zakenreis naar China.

In de eerste helft was het spel van beide kanten niet altijd even goed. Veel ballen werden verkeerd ingespeeld, en er werd enorm veel op de lange bal gespeeld. Er waren voor beide partijen niet veel kansen, maar toch wist SV Haarle met een voorsprong de rust in te gaan.

In de tweede helft werkte de tactiek van Richard Smit een stuk beter dan in de eerste helft. De boomlange spits wist enorm veel duels in de lucht te winnen. Er kwamen steeds meer kansen voor SV Haarle, maar echter faalde de spitsen in de afronding. “Wanneer je de 2-0 maakt is de wedstrijd afgelopen” zei Westenenk.

Naar mate de wedstrijd vorderde kwam ABS Bathmen steeds meer in het spel. Er werden enorm veel ballen in de zestien van SV Haarle gepompt in de hoop op een goal.

In de 86e minuut was het al bijna raak voor ABS Bathmen. Een voorzet werd snoeihard binnen geschoten door een speler van ABS, maar de keeper van SV Haarle had een geweldig antwoord in huis, en hield zo zijn ploeg op de been.

Dit duurde alleen niet heel lang. In de 89e minuut kwam er weer een voorzet van ABS. Deze keer was Kevin Prins enorm alert, en wist de bal tegen de touwen te koppen. Hierdoor kwam er een puntendeling in Haarle.

Voor SV Haarle zit de eerste seizoenshelft erop. Na een geweldig begin van de competitie, was het einde toch enigszins teleurstellend. Uit de laatste vier wedstrijden werd er maar één puntje gehaald.

Vooral het gemis van Zwijnenberg, en Westenbroek is enorm. Beide spelers hebben de ervaring die nu gemist wordt in het team van Smit. “We hopen dat beide spelers na de winterstop gewoon weer terug zijn, en we beschikken over een fitte selectie”, vertelde Westenenk over het verlies van beide spelers.

Voor SV Haarle zijn er nog geen oefenwedstrijden gepland in de winterstop. Wel wordt er een zaaltoernooi gehouden, en zal er gewoon doorgetraind worden door het team van Richard Smit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.