streekmarkt ook volgend jaar in raalte

De streekmarkten die afgelopen zomer in het centrum van Raalte werden gehouden, komen ook in 2014 terug. Op acht woensdagen in juli en augustus wordt er van 09.00 uur tot 15.00 uur streekmarkt gehouden op het plein voor de HEMA.

De streekmarkten vallen die woensdag samen met de traditionele bottermarkt en de wekelijkse warenmarkt in Raalte. Wel gaan de streekmarkten komend jaar langer door dan dit jaar. Doelstelling daarvan is om toeristen langer in het centrum van het dorp te houden.

De gemeente vraagt organisatoren van de bottermarkt en streekmarkt om meer verbinding met elkaar te zoeken. Op die manier kunnen de markten elkaar namelijk mooi versterken.

Op de streekmarkt mogen dit jaar enkel ‘echte’ streekproducten verkocht worden. Om de markt voor verkopers in trek te houden, blijft de prijs voor een kraampje laag. Naar verwachting wordt dat per dag 25 tot 30 euro.

SallandMarketing gaat de markt promoten om die nog meer publiek te laten trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.