speel zelf living statue op kerstmarkt wijhe

“Het ludieke idee was zo geboren”, aldus de ondernemers Thomas Vloedgraven en Ellen Schulten. “We gaan Wijhe uitdagen om tijdens de kerstmarkt op zaterdagavond 14 december deel te nemen als ‘levend etalagefiguur’ en zo de titel ‘living statue Wijhe 2013’ te worden. “

Het is de bedoeling dat er ieder half uur minimaal 2 personen plaatsnemen in de etalage van Schuilten Feel Fashion. Zij worden uitgedaagd om, in een outfit van Schulten en in de kerstsfeer van Vloedgraven Interieur & Decorations, het publiek voor zich te winnen. Iedere bezoeker van de kerstmarkt kan ter plekke beoordelen welke ‘living statue’ zij de beste vinden en hun voorkeur kenbaar maken op het wedstrijdformulier voor de winkel.

De winnaar krijgt een kerstgeschenk ter waarde van 50 euro en mag zich met trots ‘Living Statue Wijhe 2013’noemen. Inschrijven voor deelname kan in beide winkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.