speel mee met 3fm serious request voetbalteam

Ready Sport mag een exclusieve basisplaats weggeven in het 3FM Serious Request voetbalteam. Zamel jij samen met jouw Ready-winkel het meeste geld in voor de Serious Request actie? Dan schitter jij op zaterdag 21 december in de benefietwedstrijd die na het duel tussen NAC en Cambuur wordt gespeeld in het NAC-stadion. Neem het op tegen het RTL sterrenteam. Ben jij niet bang voor zoveel BN’ers, roem en faam? Schrijf je in als je durft!

De benefietwedstrijd van Serious Request wordt jaarlijks georganiseerd door DJ-duo Coen en Sander. Na hun nederlaag van vorig jaar willen ze revanche! Sander althans, want Coen heeft dit jaar een geldig excuus om niet deel te nemen. Hij bivakkeert namelijk in het glazen huis in Leeuwarden. Dat betekent dat het 3FM-team een speler mist en deze plek kan jij opvullen!

Tot en met zaterdag 16.00 uur kun jij je inschrijven bij Ready. Hiervoor vragen ze een startdonatie van minimaal 10 euro van je, die natuurlijk geheel ten goede komt aan de 3FM actie. Het thema van dit jaar is ‘Clean this shit up’. De opbrengst van de actie is voor het Rode Kruis, dat zich inzet om kindersterfte door diaree in derde wereldlanden terug te dringen (een stille ramp).

Ingeschreven? Nu ding jij mee naar die plek in het 3FM team! Op zondag 15 december wordt de Ready-selectie bekendgemaakt tijdens het benefietconcert van Hans Groen voor Serious Request in het Hoftheater. Er nemen 2 filialen deel aan de actie. Friesland tegen Overijssel! Er strijden dus 2 deelnemers in de Ready-battle om die felbegeerde plek. Maar niet alleen. We willen je namelijk vragen om iedereen op te roepen zoveel mogelijk te doneren (voor jou) zodat jij die plek bemachtigt! Degene die de hoogste inzet werft, mag uitkomen voor Ready! Makkie toch?

Kom nu naar de Ready-winkel en meld je aan! Dit kan nog tot zaterdag 14 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.