simply in control met bwa scannen mailen klaar

Veel ondernemers beschouwen de administratie als een noodzakelijk kwaad, iets wat vaak ‘s avonds of in het weekend nog vlug even moet gebeuren. Maar tegelijkertijd willen ondernemers ook graag meer inzicht in en grip op hun onderneming. Met andere woorden: wel de lusten, maar niet de lasten van de administratie. Het in eigen beheer ontwikkelde concept ‘Simply in Control’ van Gerard Wieferink (37) en Wilfried Bruggeman (39), eigenaren van Bruggeman Wieferink Accountancy (BWA) uit Raalte, speelt perfect in op deze behoefte.

Het concept

Met ‘Simply in Control’ nemen Wilfried en Gerard een voorschot op te verwachten veranderingen in hun branche. “Het accountantskantoor van de toekomst ziet er heel anders uit dan nu het geval is. Dat heeft vooral te maken met de snelheid van de technologische ontwikkelingen. We zullen veel meer gebruik gaan maken van de mogelijkheden die de digitalisering ons biedt”, aldus de twee die zelf superenthousiast zijn. “We staan te popelen om gas te geven.”

Natuurlijk is de ondernemer die zijn administratie in een aantal mappen aanbiedt nog steeds van harte welkom. Voor zowel de klant als BWA zelf is het echter handiger om via ‘Simply in Control’ gebruik te maken van de digitale mogelijkheden. “Het enige wat de ondernemer nog hoeft te doen, is het scannen van facturen naar zijn eigen, vaste e-mailadres bij simplyincontrol. Dat is alles. Scannen, mailen en klaar! Stel dat de klant bijvoorbeeld brandstof tankt voor de zakelijke auto. Dan kan hij het bonnetje scannen met de mobiele telefoon en mailen naar zijn eigen mailadres binnen ons systeem. Het gemak dient de mens. Wij verzorgen vervolgens naar wens de administratie, de aangifte omzetbelasting, de salarisadministratie, de periodieke tussentijdse cijfers, de jaarrekening en de fiscale aangiften. Kortom: een compleet verhaal. De ondernemer kan de voor hem relevante informatie 24/7 inzien. Op deze wijze vertalen wij de administratie naar informatie. Informatie, waar iedere ondernemer behoefte aan heeft.”

Prijs

BWA biedt dit nieuwe concept aan tegen een vaste prijs per maand, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. ”Meerdere bestaande klanten gaan in 2014 zelfs minder accountantskosten betalen, terwijl de dienstverlening met het nieuwe concept juist toeneemt. Zo betaalde een ZZP’er vorig jaar bijvoorbeeld € 1.250, maar met ‘Simply in Control’ hebben wij de prijs in dat geval terug weten te brengen tot € 80 per maand. Hoe dit kan? Heel simpel: de ondernemer levert op structurele wijze zijn of haar administratie aan en vervolgens verwerken wij dit op uiterst efficiënte wijze”, stellen Bruggeman en Wieferink die willen benadrukken dat de nieuwe koers nooit ten koste zal gaan van de kwaliteit en het persoonlijk contact. “De digitalisering zal niet leiden tot een grotere afstand, maar juist tot meer contact. Je gaat toch vaker dan één keer per jaar met de klant om tafel om de specifieke bedrijfsinformatie door te nemen. Al jarenlang onderscheidt BWA zich van de grotere accountantskantoren door haar persoonlijke aanpak, waarbij de belangen van een klant door één persoon worden behartigd. Die kent de klant van A tot Z, verricht zowel de fiscale werkzaamheden als de werkzaamheden voor de jaarrekening en samen met ons nieuwe concept ‘Simply in Control’ leveren we zodoende echt toegevoegde waarde.”

BWA: Het oude vertrouwde en persoonlijke accountantskantoor, maar dan in een modern jasje.

Kijk voor meer informatie en een prijsindicatie voor uw situatie op: staging2.simplyincontrol.nl

BWA, Bruggeman Wieferink Accountancy

Schoolstraat 16b

Raalte

T: 0572 – 36 33 95

E: info@bwa.nu

I: staging2.bwa.nu

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.