Home / archiefcentraal / sieraden voor winnaars verloting

sieraden voor winnaars verloting

Mevrouw Schrijver uit Raalte, mevrouw Fakkert uit Zwolle en mevrouw Wimmenhoeve uit Wijhe lopen er met de kerst extra chique bij. Zij hebben zaterdag namelijk een speciaal gemaakt sieraad bij Elferink Mode in Wijhe gekregen.

De sieraden wonnen ze bij een verloting van de winkel. In november was Martin Biljardt, goudsmid en diamantzetter, twee zaterdagen in de Wijhese winkel te gast. Hij liet toen zien hoe je van een eenvoudige ring of hanger iets speciaal kan maken. Als extraatje verlootte Elferink Mode samen met Martin drie speciaal door hem gemaakte sieraden.

Die werden afgelopen zaterdag uitgereikt.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.