sfeervol dankjewel van luttenbergse ondernemers

Luttenberg fonkelt vrolijk en sfeervol de feestdagen tegemoet. Afgelopen vrijdagavond is namelijk de nieuwe Kerstverlichting in de kern van het dorp gepresenteerd. Acht bomen zijn ingevlochten met duurzame LED-verlichting.

Tijdens de presentatie vrijdagavond werd benadrukt dat de dorpsverfraaiing mede mogelijk is gemaakt door financiële steun van de Rabobank, Gemeente Raalte en alle leden van de Ondernemersvereniging Luttenberg. In het kader van ‘175 jaar Kerkdorp’, een cadeau aan de Luttenbergse gemeenschap, als een soort van ‘dankjewel’ dat de inwoners van het dorp hun trouwe klanten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.