serious darts voor serious request

Na het grote succes van vorig jaar is er een verbeterde versie van Serious Darts in café-restaurant Marktzicht in Heino. Er is een koppeldart-toernooi, maar er zijn ook een heleboel andere activiteiten voor bezoekers. Het evenement zal plaatsvinden op zondag 15 december 2013 en start om 12.00 uur.

Dit jaar is er besloten om voor maximaal 32 koppels te gaan, dit om de doorlooptijd van het toernooi te bevorderen. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per koppel en zal worden mee genomen in de pot.

Ondernemers kunnen een beroep doen op een dartbord, in ruil voor een bijdrage wordt het dartbord naar het bedrijf vernoemd. Ook kan er een bod worden uitgebracht op het finalebord, waarvan de hoogste bieder het bord ter beschikking krijgt. Het hoogste bod staat nu op 100 euro.

Naast het darten zijn er ook activiteiten voor de bezoekers. Zo is er een loterij en een korte veiling aan het einde van de middag. Lootjes worden de gehele ochtend/middag aangeboden voor de verkoop. Zo kan iedereen het goede doel steunen en kans maken op leuke prijzen. Er zijn al een aantal grote prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij, dus zeker even de moeite waard om de gok te wagen.

DJ Jordi zal de gehele middag vrijwillig verzoeknummers draaien in ruil voor een vrije gift. Ook zijn we nog op zoek naar producten voor de loterij en/of veiling. Bedrijven die meewerken aan dit evenement zullen worden benoemd tijdens de loterij en er zal gedurende dag een filmpje met bedrijfsnaam + logo worden getoond op de televisies in het café.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.