schutters opgelet knap trucje met carbid

Je kent het wel. Oudejaarsdag gezellig met vrienden een potje bier. Melkbus en een portie carbid erbij en de traditie wordt prachtig voortgezet. Zo ook in Luttenberg vorig jaar. Statafel erbij, paar flessen bier op. Gezellig.

Na een ferme knal uit een carbidbus, vloog de bal (gelukkig geen deksel van een melkbus) meters de lucht in. Nou wil het toeval dat Moeder Aarde aantrekkingskracht kent. Resultaat? De bal landt midden bovenop de tafel. Het mooiste van dit verhaal? Het is gefilmd. Zie daarvoor het filmpje bij dit artikel.

Zelf ook knap gemikt met carbid? Stuur ons je filmpje op!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.