Home / archiefcentraal / schutters opgelet knap trucje met carbid

schutters opgelet knap trucje met carbid

Je kent het wel. Oudejaarsdag gezellig met vrienden een potje bier. Melkbus en een portie carbid erbij en de traditie wordt prachtig voortgezet. Zo ook in Luttenberg vorig jaar. Statafel erbij, paar flessen bier op. Gezellig.

Na een ferme knal uit een carbidbus, vloog de bal (gelukkig geen deksel van een melkbus) meters de lucht in. Nou wil het toeval dat Moeder Aarde aantrekkingskracht kent. Resultaat? De bal landt midden bovenop de tafel. Het mooiste van dit verhaal? Het is gefilmd. Zie daarvoor het filmpje bij dit artikel.

Zelf ook knap gemikt met carbid? Stuur ons je filmpje op!

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.