scheur in neusbot na klap in disco

De mishandeling vond tussen 01.00 uur en 01.15 uur plaats in de grote zaal van de discotheek. Dat gebeurde tussen de muntverkoop en de grote bar in. Het meisje wilde een jongeman passeren. Omdat hij met de rug naar haar toe stond, pakte het slachtoffer de man bij zijn schouder om te vragen of ze er langs mocht. Daarop reageerde de man door zich om te draaien en een knal uit te delen.

Van de mishandeling is aangifte gedaan. De politie zoekt de jongeman die de klap uitdeelde. De man is blank, ongeveer 1.80 meter tot 1.85 meter lang en droeg ten tijde van de mishandeling een wit shirt.

Was je zaterdag in Dijk en heb je iets zien gebeuren dat op deze mishandeling lijkt? Of herken je jezelf als dader van deze klap? Neem dan even contact op met de politie: 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.