Home / archiefcentraal / sc wesepe en intersport schutte samen verder

sc wesepe en intersport schutte samen verder

SC Wesepe en Intersport Schutte werken ook de komende vier jaar samen voor wat betreft clubkleding. Vorige week werd het contract ondertekend, waardoor de samenwerking tussen SC Wesepe, Hummel en Intersport Schutte Raalte beklonken werd. Reden voor de verlenging van de samenwerking was voornamelijk het wederzijds vertrouwen en de positieve ervaring uit het verleden. Naast Wesepe gaat ook Topfit Salland een samenwerking met Intersport Schutte aan.

Lees ook

Gerlant: Vaccinatieboekje

Ik ben in principe een avonturier, een nieuwsgierig mens zou je het ook kunnen noemen; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.