sallandse outdoor kerstshow bij groenrijk raalte

Groenrijk Raalte presenteert zaterdag 14 tot en zondag 15 december de Sallandse Outdoor Kerstshow. Een keur aan standhouders showt haar waren aan het publiek. Er zijn diverse demonstraties, onder andere door Heembloemex. Daarnaast verzorgt tv-tuinier Rob Verlinden op zondag een groenworkshop over kamerplanten en tuinieren. Verder zijn er beide dagen optredens van koren.

Onder het genot van een kopje koffie of beker warme chocolademelk kun je je laten inspireren en adviseren. Bakkerij van der Most is aanwezig met een oliebollenkraam. Raalte Plaza staat met warme gehaktballen en broodjes beenham. De scouting leidt bezoekers die met de auto komen naar een (gratis) parkeerplek.

De Sallandse Outdoor Kerstshow duurt zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het koor The Robtons en Fitis zorgen voor muziek. Naast Heembloemex is ook de orchideeëndokter aanwezig.

Op zondag duurt de show, net als zaterdag, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Dan geeft het koor Power of Music acte de presence. Rob Verlinden, de bekende tuinman, komt van 14.00 uur tot 16.00 uur een workshop over kamerplanten en tuinieren. Het bijwonen van de Robs Groenshow is geheel gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.