Home / archiefcentraal / sallandse metaalhandel shirtsponsor h1 salvora

sallandse metaalhandel shirtsponsor h1 salvora

In navolging van de D1 heeft nu ook het eerste Heren team van Salvora een shirtsponsor. ‘Sallandse Metaalhandel’ prijkt vanaf nu op de shirts van de volleyballers. Het bedrijf aan de Heesweg 28 in Raalte heeft de samenwerking uitgebreid met dit als resultaat.

“Natuurlijk ook voor onze naamsbekendheid, maar mede door het goede en persoonlijk contact met de sponsorcommissie bij Salvora. Ik heb hier een goed gevoel bij”, zegt eigenaar Hinnie Haverman. Het Metaalbedrijf zamelt alle soorten metaal in en beschikt over meerdere vrachtwagens en een weegschaal.

Lees ook

Steven, Ilvar en Luna winnen paasactie Gastvrij Wijhe

WIJHE – Maar liefst 118 gouden paaseieren lagen de afgelopen weken in de etalages of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.