sallandse apotheken op rtl4

In het RTL-programma ‘In de apotheek’ komen zondag vier apothekers uit Salland aan bod. In de aflevering worden de Sallandse apothekers gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Service Apotheek Het Raan, Service Apotheek Westdorp, Service Apotheek Raalte en Service Apotheek Luttenberg komen in beeld. Alle vier de apotheken zijn gevestigd in een gezondheidscentra.

Jan en Loes de Gier komen in de apotheek om met Andrea Nooij de medicatie van Jan door te nemen. Harry Radstake komt zijn ms-medicatie ophalen in de apotheek. Daarnaast wordt hij gevolgd tijdens zijn werkzaamheden voor RTV Raalte.

De afleveringen van ‘In de apotheek’ worden op zondag uitgezonden op RTL4 om 10.50 uur. De daaropvolgende zaterdag wordt de herhaling getoond om 9.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.