Home / archiefcentraal / rw wint de wedstrijd van de week

rw wint de wedstrijd van de week

RW is de winnaar van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal. Samen met Erwin voorspelde RW de uitslag van het duel tussen Mariënheem en SDOL goed. Bij loting kwam RW echter als winnaar uit de bus. Dat houdt in dat RW naar Intersport Schutte in Raalte mag om daar een mooie bal op te halen.

Wel meegespeeld maar niet gewonnen? Niet getreurd. Woensdag presenteren we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Wil jij de Wedstrijd van de Week bepalen? Stuur dan een mail naar redactie@sallandcentraal.nl

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.