rohda winst is het enige dat telt

Rohda Raalte neemt het zondagmiddag op tegen Longa ’30. Geen makkelijk klusje als we trainer Kick Maatman moeten geloven. “Longa boekt vanuit het niets twee prachtige overwinningen door Hoogeveen en de Bataven te verslaan. We zijn dus gewaarschuwd voor aanstaande zondag.”

Rohda zelf is ook aardig bezig de laatste weken gezien de overwinning op FVC en de gelijke spelen tegen Alcides en RKHVV. “We willen echter meer. Winnen tegen Longa kan betekenen dat we boven de streep de winterstop in gaan. Winst is het enige dat telt zondag tegen een directe concurrent.”

Maatman moet het zonder echter stellen zonder Lars Kamperman Leferink. “Lars is vier tot zes weken uitgeschakeld met knieklachten na een botsing op de training.”

De wedstrijd tegen Longa ’30 begint om 14.00 uur en wordt gespeeld op Sportpark Tijenraan in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.