rohda raalte wint weer eens

Rohda Raalte heeft de thuiswedstrijd tegen FVC met 3-1 gewonnen. Eindelijk werd er weer eens gewonnen op Sportpark Tijenraan tegen de Friesche Voetbal Club uit Leeuwarden. Een winstpartij konden de spelers van Rohda zich nauwelijks herinneren.

Rohda begon de wedstrijd ijzersterk, want Denis Sahbaz kopte een voorzet in de touwen. Een erg comfortabele start voor Rohda, het mocht ook eens meezitten. Het voetbal was de laatste weken elke prima volgens coach Kick Maatman. Ook vandaag was het weer goed, FVC werd namelijk met de rug tegen de muur gezet. Hier wist Denis Sahbaz wel raad mee, want hij zette de 2-0 op het scorebord. FDC wist in diezelfde eerste helft nog wel wat terug te komen in de wedstrijd en zo moest Maurice Tepperik van Rohda nog een bal van de lijn halen.

De tweede helft kwamen de intenties van FDC wat meer tot uiting, want de aanval werd nu meer gezocht. Dit leidde in de 61e minuut tot de verdiende aansluitingstreffer via Jordy van Loon. Keeper Ruben Tepperik kon de bal niet klemvast houden en zo kon Van Loon scoren. Toch liet Rohda het er niet bij zitten, want vijf minuten later was het raak voor de thuisclub. Djeremy Zandvliet kon één op één op de keeper af en faalde niet. Zo stond de eindstand op het bord. Aan het einde van de wedstrijd wist De Groot nog een enorme om zeep te helpen, hij miste voor open goal.

Groot feest in Raalte na eindelijk weer eens een winstpartij. Dit feest zal nog lang doorgaan, want er werd voor vandaag speciaal een DJ georganiseerd om er een mooie middag/avond van te maken. FVC staat na vandaag nog steeds in de middenmoot en mag de lange reis terug naar het hoge Noorden gaan maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.