roelof landman wint vergeten wvdw

We waren het even vergeten, maar voor de Kerstdagen hadden we nog een Insport Schutte Wedstrijd van de Week uitgeroepen. Het duel tussen SV Heeten en Vaassen. Wedstrijd gespeeld, Heeten won 2-1, maar een winnaar onder de voorspellers hadden we nog niet bekend gemaakt. Dat gaan we nu doen.

Zes voorspellers die meededen aan de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week, voorspelden de uitslag goed. Dat waren Lester, Hansie, RW, Laurens, Roelof Landman en Paul. We moesten dus een winnaar loten. Roelof Landman werd de gelukkige winnaar.

Dat betekent dat hij naar Intersport Schutte mag om daar een mooie bal op te halen. Voor nu: Veilig met vuurwerk doen, anders wordt het in 2014 lastig om een nieuwe uitslag te voorspellen van de nieuwe duels die we bestempelen als Wedstrijd van de Week. Tot volgend jaar!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.