record art voor liesbeth list

Vinylkunstenaar Henk Zielman heeft afgelopen week een kunstwerk overhandigd aan Liestbeth List. Henk overhandigde dit voor haar hele oeuvre met daarbij de opmerking dat volgens hem niemand weet wat ze allemaal heeft betekend.

Het kunstwerk heeft een voor- en achterzijde. Aan de voorkant platen geknipt en gesneden. Op de achterkant lijkt het net of er een LP aan de muur hangt. Zielman had dit al een jaar in huis en zou dit vorig jaar in het RTL-programma Boulevard overhandigen. Helaas kon dit toen niet doorgaan.

Toen Zielman zag dat List in Raalte kwam, greep hij zijn kans waar hij het na het optreden overhandigde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.