raalte e1 kampioen

De meisjes en jongens van E1 bij SV Raalte hebben op zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd in en tegen Twello hun nieuwe trainingspakken in ontvangst genomen. Mogelijk dat de spelers extra gemotiveerd werden, want diezelfde dag pakten ze het kampioenschap.

De trainingspakken zijn voor het overgrote deel gesponsord door Fotodadas en Ariezona Software. De ouders hebben daarnaast een kleine bijdrage betaald om het eerste E team goed voor de dag te laten komen.

Dit kwam goed uit want op deze bewuste zaterdag werd officieel het kampioenschap binnen gehaald. Een week eerder was het team in Wijhe door een 1-11 overwinning niet meer in te halen door de concurrentie. Deze zaterdag werd het team feestelijk onthaald en alle spelers ontvingen een medaille en feestpatat. En natuurlijk eeuwige roem.

Een geweldige prestatie van het team dat nog maar sinds september gezamenlijk speelt. De trainers Refik Köse, Tone van de Vegt, Arie Mars, Ramon Akkerman en leider Ronald Jonkman waren met de ouders enorm trots op de behaalde resultaten. In de voorjaarscompetitie gaat het team in de 2e klasse verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.