prins slokkie regeert iesselzotten

Prins Jefferson regeert die jaar over carnavalsvereniging de Iesselzotten uit Olst. Zaterdag werd hij gepresenteerd. Al vroeg op de avond liep de residentie vol voor het aftreden van Jeugdprins Merth.

Vanuit groep 8 van KBS Willibrordschool Olst werd Jeugdprins Tommy I (Tom de Wit) gekozen als nieuwe leider van de carnavalsjeugd. Samen met zijn adjudant Ramon en zijn Jeugdraad gaan zij met carnaval voorop in de polonaise.

Daarna was het de beurt aan de ‘grote mensen’ met Prins Jefferson en adjudant Skottie. De gebroeders Schotman kunnen terugkijken op een zeer geslaagd regeringsjaar. Op ludieke wijze werden ze uitgeleide gedaan door de Raad van Elf. Een confettidouche was hun deel.

Om iets over elf liep de residentie, die tot de nok toe gevuld was, vol met rook. Gelukkig was de vrijwillige brandweer Olst snel ter plekke om hun licht te laten schijnen over de ontstane situatie. Om exact elf over elf schenen alle zaklantaarns van de brandweerlieden op de nieuwe prins van de Iesselzotten: Prins Slokkie, alias Douwe van der Mei, lid van de vrijwillige brandweer. De nieuwbakken Prins stelde zijn maat en eveneens raadslid Frank Holthuysen aan als zijn Adjudant Nippie.

Onder aanvoering van de Deventer blaaskapel De Deurmatten werd de komst van de nieuwe prins uitvoerig gevierd. Om de kelen nat te houden was de brandweer echter niet meer nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.