poll kerstmenu wordt verrassingsmenu

Ongeveer zeventig procent van de mensen die op de nieuwspoll op onze site stemden, wisten afgelopen week nog niet wat er op het kerstmenu zou staan. Van de mensen die hun stem uitbrachten, stelde 31 procent al wel het kerstmenu vast te hebben staan.

Wie overigens nog op zoek is naar een leuk Kerstmenu dat niet teveel kost, kunnen we de site van het Voedingscentrum aanbevelen. Daar staat een leuk menu met goedkopere ingrediënten, dat ook nog eens lekker is. Bijvoorbeeld door seizoensgroenten te pakken.

Deze week gaat onze poll over het geknal aan het einde van het jaar: Vuurwerk. Voor sommigen een groot festijn, voor anderen een pijnpunt. De één geeft er honderden euro’s aan uit, de ander heeft er geen cent voor over.

Op onze website is de stelling komende week: ‘Vuurwerk, de mooiste manier om het nieuwe jaar in te luiden’. Doe mee aan de poll door te stemmen of onder dit artikel te reageren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.