poll ik weet al wat de pot schaft met kerstmis

Het is midden december. Over grofweg twee weken schuiven we aan tafel voor het Kerstdiner. Voor de koks in ieder gezin is het de weken ervoor vaak flink zoeken naar inspiratie. Want je zoekt immers iets lekkers om flink indruk bij de eters mee te maken, maar omdat je af en toe ook aan tafel wil zitten, moet het niet te tijdrovend zijn.

De poll op onze website staat deze week in het teken van het grootste eetfestijn van het jaar. ‘Mijn kerstmenu staat al vast’, is de stelling van deze week. Wordt het gourmetten? Of chique uit eten? Of gaan we gezellig met de familie om tafel om misschien wel traditioneel kalkoen te eten?

Deel overigens gerust je kerstrecepten onder dit artikel. Dat vinden we leuk!

Afgelopen week vroegen wij de bezoekers van onze site naar hun zorgverzekering. Overwegen ze over te stappen naar een andere verzekeraar? “Nee,” stelde 70 procent van de stemmers. Dertig procent van de stemmers zegt wel op zoek te gaan naar een andere verzekering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.