poll ik bruis van de goede voornemens

Stoppen met roken, minder drinken, gezonder eten, meer bewegen, tijd vrijmaken voor de kinderen, komend jaar echt trouw mijn huiswerk maken en soms vriendelijker tegen collega’s zijn. Gewoon een greep uit de gemiddelde goede voornemens. En nu het nieuwe jaar nadert, is het op iedere verjaardag of kerstborrel het onderwerp dat ieder stil gevallen gesprek op gang houdt.

Het is ook gewoon een cliché om aan goede voornemens te doen, maar goed… Blijkbaar hebben we ze wel. In onze omgeving hebben we al gehoord van stoppen met roken en gezonder leven. Heb jij ook goede voornemens? Of vindt je het juist onzin? Stem dan op de poll op onze site.

Afgelopen week stond de poll op onze website in het kader van vuurwerk. “De mooiste manier om het nieuwe jaar in te luiden.” Nou, daar zijn de meningen letterlijk over verdeeld. 49 procent van de stemmers was het eens met die stelling, 51 procent stelde het er niet mee eens te zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.