pimpernel houdt gluhwein run

Op de Pimpernel in Raalte is maandag de Pimpernel Glühwein Run gehouden. Nadat dit jaar de straatprijs voor de Stöppelhaene werd gewonnen, ontstond tijdens het kroamschudden van een nieuwe bewoner van de Pimpernel het idee om een Run te organiseren.

Omdat er veel fanatieke hardlopers in deze straat wonen was hiervoor veel animo. Jaarlijks werd er al een Glühwein party georganiseerd in de straat. De Pimpernel Glühwein Run is hierop een leuke aanvulling.

Zo kunnen ook de kinderen meedoen die niet in dit deel van de straat wonen, maar wel regelmatig met de andere kinderen spelen. De Pimpernel Kids Run met een afstand van 500m startte om 16.30 uur. Al deze winnaars werden beloond met een echte medaille en ranja.

Een half uur later startten de volwassenen. De afstand die zij liepen was 5km. De organisatie heeft er voor gekozen om door het dorp te lopen, zodat er voldoende verlichting was. De snelste tijd is niet het belangrijkste. Meedoen is in deze run belangrijker dan winnen.

Na de run was er tijd om lekker bij te kletsen tijdens de Glühwein Afterparty. Ook degenen die niet mee konden lopen waren hier aanwezig en konden genieten van Gluhwein, warme chocolademelk en oliebollen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.