oudejaarswandeling in en om broekland

Voor vertrek voor de wandelroute van 5 of 10 kilometer kan je nog genieten van een kop koffie of thee met een oliebol. In het kader van Broekland 100 jaar zijn beide routes helemaal in en om Broekland uitgezet. Tot 12.00 uur kan er gestart worden en onderweg is er nog een rustpunt waar de wandelaars een beker warme chocolademelk krijgen aangeboden.

Na de wandeling staan in het Kulturhus snert en goulashsoep klaar en is er nog een consumptie (Glühwein of warme chocolademelk). Ook dit jaar zullen de Haarlese midwinterhoornblazers de wandelaars bij aankomst in het Kulturhus weer verwelkomen met hun warme klanken en zal hun roep later in het bos te horen zijn.

De kosten voor deelname bedragen 6,50 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar 3,50 euro, bij binnenkomst te voldoen. Aanmelden graag vóór vrijdag 27 december bij

Els Ruiter (elsruiter48@gmail.com/0570 531308) of Rieky Schuurman (thschuurman01@hetnet.nl/ 0570 532703).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.