Home / archiefcentraal / open marienheem darttoernooi 3e kerstdag

open marienheem darttoernooi 3e kerstdag

Op 27 december wordt ook dit jaar weer het Open Mariënheem darttoernooi gehouden in sporthal ‘t Asspel te Mariënheem. Het wordt alweer het 9e jaar op rij dat het darttoernooi op ‘3e kerstdag’ gehouden wordt.

Voor mensen die graag nog mee zouden willen doen, er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Waar de grote namen vaak pas op de dag zelf besluiten om mee te doen heeft titelverdediger Salmon Renyaan zijn deelname al wel toegezegd. Je kunt dus ook nog op de dag zelf een besluit nemen om al dan niet mee te doen, wil je echter verzekerd zijn van deelname dan is het raadzaam om je van tevoren op te geven.

De zaal zal om 11:30 uur zijn deuren openen en het toernooi start om 13:00 uur. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt €10,-. Mocht je het leuk vinden om een kijkje te komen nemen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Voor verdere informatie over het prijzengeld, het toernooi zelf of over het contact met de organisatie kunt u terecht op www.openmarienheem.nl. Ook is de organisatie actief op Twitter, zij zijn te volgen via @OpenMarienheem.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.