ook sinterklaasmiddag voor gastkinderen

Gastouders Wilma Valk uit Lemelerveld en Ineke Linthorst uit Lemele hebben de handen ineengeslagen en hebben gezamenlijk een Sinterklaasmiddag georganiseerd op een gezellige locatie in de buurt. Alle gastkinderen waren hierbij uitgenodigd. Er was koffie en thee voor de ouders, ranja en iets lekker voor de kinderen. Ook waren er twee zwarte pieten aanwezig, die brachten cadeautjes mee en strooiden met heerlijke pepernoten.

Het was een leuke middag en de kinderen gingen met hun nieuwe speelgoed terug naar huis. Beide gastouders Wilma en Ineke zijn gecertificeerd en aangesloten bij Gastouderbureau Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.