obalo raalte sponsor smhc

Obalo remedial teaching en orthopedagogiek in Raalte sponsort vanaf 2013 voor een aantal seizoenen de teams tot 18 jaar van hockeyclub SMHC. Bijna alle teams zijn inmiddels voorzien van hun nieuwe kleding. SMHC is zeer verheugd met de nieuwe sponsor.

Obalo geeft advies en begeleiding om kinderen en jongeren beter te laten leren. Bijvoorbeeld door hulp bij dyslexie, faalangst, concentratie of het leren van huiswerk. “Sporten is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Niet alleen lichamelijk, maar voor de hele ontwikkeling is het goed. Daarom sponsoren wij de jeugdleden van de hockeyclub graag,” zegt Elvira Rouwenhorst-Pont van Obalo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.