nieuwjaarsconcert in de hartkamp

In de Hartkamp in Raalte vindt op woensdag 8 januari een Nieuwjaarsconcert plaats. Het concert begint om 19.30 uur. Het ensemble Rodion Trio, bestaande uit Diederik Ornée – klarinet, Annelies Vrieswijk – saxofoon, Mark Toxopeus – piano, zal een gevarieerd klassiek programma brengen. Het programma duurt twee maal 30 minuten. Voor bezoekers zijn entreekaartjes van 5 euro bij de receptie te verkrijgen.

Stichting Muziek In Huis (MiH) verzorgt sinds 1999 klassieke kamermuziekconcerten op de podia van zorgcentra met ambitieuze, veelal jonge professionele kamermusici die ook op de reguliere concertpodia actief zijn. Een honderdtal streng geselecteerde musici gaat jaarlijks op pad om de Muziek in Huis concerten te verzorgen.

Meer informatie over Stichting Muziek in Huis, haar musici en de volledige concertagenda vindt u op staging2.muziekinhuis.nl of staging2.smih.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.