Home / archiefcentraal / nieuwe fiets voor thuiszorgteam ommen

nieuwe fiets voor thuiszorgteam ommen

In Ommen zijn de wijkteams van Carinova Verpleging en Verzorging voorzien van echte thuiszorgwijkfietsen. Deze maand kregen ze de fietssleutels overhandigd door Gerjan Veurink van Veurink-fietsen uit Witharen die de fietsen heeft geleverd.

Voor de teams zijn de fietsen een uitkomst. Om snel bij de cliënten te kunnen komen gaven de teamleden aan een bedrijfsfiets op prijs te stellen. Vaak ben je in Ommen met een fiets nog sneller bij de cliënt dan met de auto. Conform hun wens is het een moderne en praktische fiets met Carinova-logo, voorzien van stevige achterdrager en voordrager met mand. Met de stabiele standaard kan de Carinova fiets netjes voor de huizen van de cliënten worden geparkeerd.

Meer informatie over Carinova kunt u vinden op www.carinova.nl

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.