nieuw in salland vital indoor soccer

Initiatiefnemer en directeur van Vital Centre Edwin Ophof: “Het spel ligt nooit stil, is supersnel en zeer uitdagend”. Dat bleek eerder deze week wel. Ophof: “Verschillende voetbalteams die het veld hebben getest, waren zeer enthousiast maar ook al na een paar minuten bekaf. Prachtig toch!”

Ophof: “De spelregels zijn tot een minimum beperkt om de snelheid in het spel te houden. Een volwassen team bestaat uit 4 spelers, een kinderteam uit 6 of 7 spelers, waarvan 1 keeper. Het spel wordt alleen onderbroken bij een doelpunt, overtreding of als de doelman de bal in het doelgebied oppakt. Het spel kent geen ingooi, hoekschop of buitenspel. De boarding is onderdeel van het spel dus perfect te gebruiken voor een passeerbeweging.” Op dit kunstgras kan ook gespeeld worden met schone voetbalschoenen met (vaste) noppen, kunstgrasschoenen of hockeyschoenen met kleine nopjes.

“Gebruik van het veld kan gedurende de reguliere openingstijden van Vital Centre Heino. Een uurtje ‘ballen’ kan al voor 50 euro. En neem van mij aan; een uur is lang, heel lang. Echt een perfecte conditietraining. Maar het veld is ook uitstekend te gebruiken voor spelers van clubs uit de regio die werken aan een hersteltraining.” aldus Edwin Ophof. “Binnenkort gaan we ook een aantal leuke en sportieve evenementen op ons veld organiseren. Maar bedrijven uit de regio zijn van harte welkom om een bedrijvencompetitie op te zetten.” vult Ophof aan. Maar daarnaast is het voor bedrijven een mooie mogelijkheid om een sportieve activiteit te organiseren, al dan niet in combinatie met andere faciliteiten binnen Vital Centre.

Voor meer informatie: Vital Centre Heino, via 0572-394804 of info@vitalsoccer.nl of surf naar staging2.vitalsoccer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.