muzikanten opgelet wraak heeft nog plek

Voorwaarden voor inschrijven is dat de band een duidelijke binding heeft met Salland (in dit geval: regio Zwolle, Deventer, Raalte, Olst/Wijhe, Hellendoorn, Dalfsen en Ommen). Leeftijd of stijl van de muziek is geen voorwaarde, bands moeten wel een set kunnen spelen van minimaal 20 minuten.

Na 4 januari wordt er een speelschema gemaakt waarbij in totaal 24 bands langs 10 locaties in Salland zullen strijden voor een plek in de finale.

De organisatie van de Wraak van Salland is op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om een prijzenpakket te sponsoren. Iedere avond is er een winnaar ‘de beste band van de avond’ die de organisatie naar huis wil sturen met een leuke prijs. Het prijzenpakket mag uiteenlopend zijn, alles is welkom.

Het beschikbaar stellen van een prijs kan gedaan worden in ruil voor promotie op onder meer de website staging2.dewraakvansalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.