misha belooft niet dat hij niet weer lekt

Ben Misha is maandag ontslagen van rechtsvervolging. Hij werd verdacht van het lekken van geheime informatie, maar kwam er met een voorwaardelijke straf vanaf. Tot een rechtszaak kwam het niet, omdat de zaak werd geseponeerd. Beloven dat hij nooit meer informatie lekt, doet hij echter niet.

“Ze vroegen of ik wilde beloven om het nooit meer te doen. Dat beloofde ik niet. Als het in het belang van Raalte is, doe ik het weer,” stelt Misha. Als het raadslid van 1voorAllen binnen 2 jaar weer geheime informatie openbaart, moet hij zich wel voor de rechtbank verantwoorden.

“Ze hebben aan mij gevraagd of ik wilde seponeren of dat ik het tot een rechtszaak wilde laten komen. Toen heb ik gezegd dat de burgers van Raalte al genoeg rechtszaken voor hun kiezen krijgen,” stelt Misha. “Daarom hebben we geseponeerd, ik wilde van de zaak af. Boek dicht en klaar met het gezeur.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.