meiden c1 wijhe 92 viert kampioenschap

De dames van MC1 van Wijhe ’92 hebben zaterdag het kampioenschap bekroond met een afgetekende 11-1 winst op S.V. Nieuwleusen. Twee weken geleden waren ze al kampioen van de 2e klasse geworden en zaterdag werd dat nog maar eens bevestigd met deze monsterscore.

Natuurlijk moest het kampioenschap even gevierd worden bij de sponsor DA Bourquin Wijhe, waar alle dames werden verrast met een waardebon.

Dit meisjesteam is al van jongs af aan het voetballen. Met een goede begeleiding worden daar nu de vruchten van geplukt. Damesvoetbal staat bij Wijhe’92 echt op de kaart. Toch kunnen ze nog steeds enthousiaste meiden gebruiken om het team te versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.