maatman overwinning smaakt naar meer

Rohda Raalte pakte afgelopen zondag eindelijk weer eens de volle drie punten en er werd tot grote tevredenheid van trainer Kick Maatman ook nog eens drie keer gescoord. “Ik ben zeer tevreden over mijn spelers. Ik vind het knap dat ze na een serie van teleurstellingen zo voor de dag kunnen komen. Het is heel simpel, je kunt wel wekelijks aardig voetballen maar alleen een overwinning is wat je in zo’n periode nodig hebt.”

Maatman: “De blijdschap binnen de selectie was voelbaar en met name op mentaal gebied zijn we als groep de laatste weken prima doorgekomen. Deze overwinning smaakt naar meer en we hopen zondag, uit tegen RKHVV, dit positieve resultaat te gebruiken en om te zetten tot meer.”

Met nog twee wedstrijden voor de winterstop te gaan, zet Rohda alles op alles om de eerste seizoenshelft alsnog goed af te sluiten. “De gedachte dat we in de laatste twee wedstrijden voor de winter nog punten moeten pakken, leeft enorm. We zullen daar alles aan doen om op die manier met een goed gevoel de winterstop in te gaan.”

Maatman reist zondag met een grote selectie af naar Huissen. “Ons tweede elftal is vrij zondag, dus we zullen zoals het er nu uitziet met de voltallige selectie afreizen. Momenteel is alleen Django Ngutra nog niet wedstrijdfit, maar ook dat zal niet lang meer duren. Hij traint al met de bal en is zeer gedreven om te herstellen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.