Home / archiefcentraal / lichtjesavond op begraafplaats lemelerveld

lichtjesavond op begraafplaats lemelerveld

Uitvaartverzorging Hendrie Arnold verzorgt op vrijdag 27 december om 19.00 uur een lichtjesavond op de Bijzondere begraafplaats aan de Nieuwstraat in Lemelerveld. De begraafplaats is die avond verlicht met kaarsjes. Afgewisseld met gedichten en zang worden de namen genoemd van overledenen die op deze begraafplaats of elders begraven of gecremeerd zijn. Lian Muller en Melanie Weijenborg doen zang en gitaar en Denny Myles speelt op de doedelzak.

Na de bijeenkomst is er gelegenheid het lichtje op het graf of bij de urn van jouw dierbare of op een speciaal ingerichte gedenkplek te plaatsen of mee te nemen naar je eigen gedenkplek. Wil je dat de naam van jouw dierbare genoemd wordt, dan kun je dat doorgeven aan Uitvaartverzorging Hendrie Arnold via 0572–372545 of 06–20632721 of info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.