lemelerveld huldigt vijf kampioensteams

Bij VV Lemelerveld zijn afgelopen weekend maar liefst vijf teams kampioen geworden. Meisjes E1 en bij de jongens E5, E3, D2 en A2.

Het eerste kampioenschap was die van de E5. Van de 11 gespeelde wedstrijden werden alle wedstrijden gewonnen. Neem daarbij een doelsaldo van 109 voor en 21 tegen en het kampioenschap kon niet uitblijven. Daarnaast bleef het spannend in de competitie omdat nummer 2, Excelsior ’31 E13 maar op 3 punten achterstand bleef.

De andere leeftijdsgenoten van de E3 waren ook oppermachtig in hun competitie. Een spannende, zenuwslopende 3-2 overwinning tegen OZC E3 was voldoende om de kinderchampagne te doen ontkurken.

Ook de meisjes E1 waren nagenoeg ongenaakbaar. Met maar liefst 5 punten voorsprong op nummer 2 Swift ’64 mochten ook de dames eindelijk een feestje vieren. Mooi om te zien dat er niet alleen talentvolle voetballers zijn, maar dat ook de dames het erg goed doen.

De D2 had aan een overwinning genoeg om dan eindelijk door het dorp te mogen toeteren. In een wedstrijd tegen het dapper strijdende HHC D5 werd het een zakelijke 2-0 overwinning. Het waren ongetwijfeld de zenuwen die parten speelden, maar de overwinning en dus het kampioenschap was en is een feit. Dat werd natuurlijk gevierd met patat, cola en ongetwijfeld een ritje door Lemelerveld.

Als laatste op de kampioensradar was A2 aan de beurt. Ze mochten er vroeg uit want om 10.00 uur werd er al afgetrapt in de Krim tegen DKB. Een afgetekende 3-0 overwinning zorgde uiteindelijk voor een immense ontlading voor de heren van het trainerskwartet Rientjes, Van de Vegt, Van de Keuken en Vree.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.