leerlingen duwen eigen creatie naar school

De auto’s, die ter beschikking zijn gesteld door autobedrijf Frank Overweg, hebben daarmee definitief een mooie bestemming gekregen. Eerder is er al een auto geplaatst bij Elferink Mode in het centrum van Wijhe, deze is daar nog steeds te bezichtigen. Een mooie mix van indrukwekkende creativiteit van de leerlingen en samenwerking tussen verschillende partijen. Sportstimulering Olst-Wijhe, Jan Amse (Elferink Mode), Lenferink Groep Zwolle (ter beschikking stellen van de ‘Platte Kerk’ in Wijhe) en Autobedrijf Frank Overweg spreken van een erg succesvolle samenwerking.

Sportstimulering Olst-Wijhe (SOW) is een onderdeel van de gemeente Olst-Wijhe. Wij hebben ook een eigen website, namelijk staging2.sow.olst-wijhe.nl en ook op Facebook kun je ons liken en volgen: facebook.com/sportstimulering.olstwijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.