leerlingen ccs halen 7855 euro op

Om 11.00 uur vanmorgen is bij DJ Koen op het schoolplein het eindbedrag van de kerstactie op Carmel College Salland bekend gemaakt. Alle leerlingen van het vmbo en praktijkonderwijs hebben geld opgehaald voor deze actie.

Elke klas heeft een wandeling gemaakt van vier kilometer, er was een rodeostier en er waren spinningfietsen. Daarnaast waren er acties op een pannaveldje, kinderen konden tafeltennissen, skippyballen, tennissen, basketballen en een kussengevecht houden met elkaar. Door het zoeken van sponsoren is uiteindelijk een bedrag van €7855,40 opgehaald. Lot Brandwagt en Alex de Leeuw van Weenen, twee docenten van het Carmel College Salland, gaan op 5 juni 2014 de Alpe d’HuZes beklimmen.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’HuZes in Frankrijk tot maximaal 6 keer beklommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.