kussengevecht tussen raalter winkeliers

Het idee voor het gevecht ontstond toen Schutte een filmpje op internet zag. Een man gaat in het filmpje met willekeurige voorbijgangers een kussengevecht aan. Op Facebook ontstond een geintje en voor hij het wist was de actie geboren.

Het kussengevecht vindt op 21 december om 09.30 uur plaats, ergens voor de deuren van I Store, Intersport Schutte en Schulten Lederwaren. Publiek is natuurlijk meer dan welkom om de vrolijke chaos te aanschouwen.

Schutte broedt nog op een vervolgactie van het kussengevecht. Mogelijk koppelt hij een kortingsactie aan het kussengevecht, maar dat plan moet in de komende dagen nog gestalte krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.