korting op vuurwerk bij welkoop raalte en heino

Welkoop Raalte en Heino geven 20% korting op al het vuurwerk tijdens de voorverkoop tot en met 27 december. Nieuw dit jaar, en alleen bij Welkoop, is het Pyromould-vuurwerk. Dankzij moderne productietechnieken heeft dit vuurwerk een hoge kwaliteit, is veilig en milieuvriendelijk.

Bedrijfsleider Harrie Overgoor van Welkoop Raalte: “Vuurwerk is onze grote passie. Ook dit jaar hebben we weer keihard gewerkt om onze klanten een gevarieerd en spectaculair vuurwerkassortiment te bieden. Iedereen, van jong tot oud, kan bij ons dan ook terecht voor zijn favoriete vuurwerk.”

Als vuurwerkverkoper nemen Welkoop Raalte en Heino vanzelfsprekend hun verantwoordelijkheid. “Klanten vertrouwen erop dat ze bij ons de beste kwaliteit tegen de beste prijs vinden,”. Met het oog daarop kan de vuurwerkliefhebber bij Welkoop, als enige in Nederland, kiezen voor Pyromould-vuurwerk. “Dit is het vuurwerk van de toekomst. Pyromould wordt, in tegenstelling tot het meeste vuurwerk, niet met de hand, maar machinaal gemaakt. Moderne productietechnieken zorgen voor een optimale kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Het vuurwerk staat dan ook garant voor een consequente schiethoogte en richting, een strak tempo en werkt perfect.” Meer informatie over Pyromould-vuurwerk is te vinden op staging2.goedvuurwerk.nl.

Klanten kunnen vuurwerk niet alleen bestellen in de winkel, maar ook online via staging2.goedvuurwerk.nl. Vervolgens ligt de bestelling vanaf vrijdag 28 december klaar bij Welkoop Raalte of Welkoop Heino

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.