klussen met korting bij koolhof bv

Koolhof BV vierde dit jaar het vijfjarig bestaan van het bedrijf. Om het lustrumjaar af te sluiten geeft het bedrijf korting op alle binnenklussen. Wie Koolhof BV inhuurt voor een klus binnenshuis hoeft namelijk geen BTW te betalen. Dit kan tot 30 maart 2014. Klussen voor de buitenkant van het pand doen ook mee aan de nul procent BTW actie, maar alleen als die gecombineerd worden met een binnenklus.

De BTW-actie is niet het enige dat Koolhof te bieden heeft deze winter. Wie gebruik maakt van de actie, krijgt ook 50 euro korting op de Winterschilder. Een heleboel goede service voor weinig geld dus. Koolhof streeft dan ook naar het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product. Ook staan ze voor klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Belangrijke waarde in het bedrijf is ook dat ze de boel altijd netjes achter willen laten. Koolhof BV streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn.

Op 1 februari 2008 nam eigenaar van Koolhof BV, Charl Koolhof, het bedrijf Eef Rekveld Schilderwerken over. Daarvoor was Koolhof al bedrijfsleider van dat bedrijf. Nu, vijf jaar na overname, heeft het bedrijf ongeveer vijftien vakmensen in dienst voor allerhande klussen. En met vijf jaar stopt het natuurlijk niet. Koolhof wil in de toekomst voorop blijven lopen met innovatieve verftechnieken. Ook gaat de ontwikkeling van duurzame producten door.

Koolhof BV vind je aan de Klipperweg in Raalte, of online via staging2.koolhofbv.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.