kids krijgen uitleg over landbouwverkeer

Vrijdag 29 november werd op de parkeerplaats van Restaurant de Bootsman het VOMOL project gehouden. Hier kregen de scholen de Triangel uit Witharen,de Hoeksteen uit Beerzerveld en cbs Hoogengraven uit Stegeren les in het omgaan met groot landbouwverkeer.Loonbedrijf Grootenhuis stelde zijn machines en personeel beschikbaar voor dit project.Onder leiding van Gerrit Hoff en leerlingen van de groene welle uit Hardenberg en de verkeersouders van deze scholen werden de kinderen zich bewust gemaakt van de gevaren van deze grote machines.

Vooral de dode hoek rondom de machines werd zichbaar gemaakt door de kinderen plaats te laten nemen op de bestuurders stoel,de breedte van de machines of het uitzwenken hiervan in de bochten, maakte veel indruk op de kinderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.