kerstshow in marienheem

De komende weken staat het Asspel in Mariënheem weer in het teken van de Kerst- en Oud en Nieuwjaarsactiviteiten. De afgelopen jaren is het een traditie geworden dat er rond de Kerstdagen een groot aantal activiteiten plaats vindt voor een breed publiek in en rond het Asspel in Mariënheem.

Zondag 22 december wordt s ‘avonds om klokslag 19.30 uur gestart met een Kerstshow, waarmee de organisatie de bezoekers in de juiste sfeer wil brengen voor de komende Kerstdagen. Dit als vervolg op de show die ook in 2011 heeft plaatsgevonden waar veel positieve reacties op zijn geweest.

Hiervoor wordt de benedenzaal van het Asspel omgebouwd tot een heuse theaterzaal in gezellige kerstsfeer waar plaats is voor zo’n 400 bezoekers. Bij binnenkomst worden de bezoekers ontvangen met glühwein of chocolademelk om het kerstgevoel nog wat meer op te vijzelen. De zaal is om 19.00 uur open.

Speciaal voor deze kerstshow is een eigentijds kerstverhaal geschreven welke de rode draad vormt voor deze avond. Rond dit kerstverhaal zullen de beide Mariënheemse koren, Media Vita en Nog Eentie, afwisselend een aantal kerstliederen ten gehore brengen. Beide koren vierden het afgelopen jaar hun respectievelijke 20-jarige en 15 jarige jubileum en vinden het dan ook een mooie gelegenheid dit heuglijke feit op deze avond met het publiek te delen.

Ook een aantal solisten zullen aan deze show meewerken. Daarnaast zal de toneelvereniging de Heemspelers op een humoristische wijze een beeldende invulling geven aan een bekend kerstlied.

Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop te koop voor 7,50 euro (aan de zaal 10 euro) bij gemeenschapscentrum De Schalm en de winkel van de Parabool. Telefonisch zijn kaarten te bestellen bij A. Holtmaat via telefoonnummer 0572-360294

De activiteiten in het sportcentrum ‘t Asspel in Mariënheem worden na de kerstdagen voortgezet met een open darttoernooi op vrijdag 27 december, de playbackshow op 29 december, de oudejaarsnacht op 31 december en de Nieuwjaarsduik met aansluitend de nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2014.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.