Home / archiefcentraal / kerstmarkt de hoekstee groot succes

kerstmarkt de hoekstee groot succes

Woensdagavond was er op het schoolplein van PCBS De Hoekstee uit Beerzerveld een Kerstmarkt. De afgelopen weken hebben ouders, leerkrachten en kinderen hard gewerkt om de kerstmarkt te organiseren. De kinderen hadden allerlei werkjes gemaakt zoals kerstbakjes, kaarsen en kerststerren. Deze werden op de kerstmarkt verkocht. Aan het einde van de avond heeft de Broederband nog opgetreden. Het was een gezellige avond. Foto’s zijn te zien op de site van de Hoekstee, www.hoekstee.nl

Lees ook

Kledingcheque voor kinderen van minima-ouders

RAALTE – Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen uit de gemeente Raalte krijgen ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.