kerstmannen en vrouwen gezocht voor santarun

De RotarySantaRun is een groot succes aan het worden. Ondernemers in heel Salland hebben sponsorbijdragen toegezegd waarmee sowieso alle kosten die gemaakt worden al zijn afgedekt.

Nu komt het er op aan de opbrengst maximaal te vergroten. Doe mee en draag bij aan het welbevinden van Sallandse Kinderen in de knel! Gun jezelf een goede Kersttijd en begin met de Santarun.

Elke deelnemer die zich nu aanmeldt op de site (staging2. raalte.rotarysantarun.nl) en veilig 10 Euro betaalt via Ideal voor een Kerstmannenpak kan mee doen aan de Run. Dat pak mag je houden. Natuurlijk is 10Euro niet niks in deze tijd, maar elk gezin, iedere vriendenclub, elke sportvereniging kan ook samen één pak aanschaffen en één loper de eer gunnen. Het doel is namelijk de ultieme kerstgedachte: ondersteuning bieden aan degenen in onze eigen naaste omgeving die het ECHT hard nodig hebben.

Gun jezelf een goede Kerst, gun kinderen in de knel in onze eigen streek ook een goede decembermaand.

Op de site komt na afloop ook de afrekening en verantwoording te staan, dus met de Kerstdagen kan iedereen zien wat er met zijn of haar bijdrage gebeurd is en hoe de opbrengsten zijn besteed. De RotaryRaalteSantaRun is daarmee een actie van Sallanders en voor Sallanders, die bovendien geheel tot stand komt met vrijwillige inzet en die volledige openheid van zaken geeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.